25. huhtikuuta 2009

With my style

Blogin ulkoasu ja nimi on muuttunut. Kyllästyin muffinneihin ja niiden kirkkaisiin väreihin. Kasetit ovat oikeastaan melko minun juttuni, joten laitoin mielummin kasetteja taustalle. Painoin myös tänään taidekoulussa oikein ihanan c-kasetti teepparin. Elikä kaiversin ensin kuviot linolevylle ja leikkasin ja näpersin, ja sitten levitin tekstiiliväriä telalla, ja painoin oikein rohkeasti kovan suunnittelun jälkeen. Inspiroiduin varmasti Emilian teeppareista (katso postuas tästä). Kasetit ovat ihania. Olen tehnyt myös kasettitaulun, jonka voisin vihdoin esitellä. Elikä tämä blgi on tehty minun tyylilläni , with my style.
Vaikka suoristan säännöllisesti hiuksiani, rakastan minun omia luonnonkihariani. Mutta silti en. Täytyisi vain oppia olemaan niiden kanssa, ja unohtaa koko suoristus. Yrittäisittekö kiltit puhua minulle järkeä (not mama! :D)?

Voisin jatkaa painamista kotonakin. Täytyy vain hankkia tekstiiliväriä (eiköhän sitä saa ostaa jostain sinellistä? Tietääkö joku?) ja tela. Tela ehkä löytyy jostain isän autotallista. Painaminen on oikeasti tosi kivaa!

Kävin tänään myös kierrätystehtaalla kaapelilla. Se oli hienosti järjestetty juttu todellakin! Ja bongasin sieltä serkkuni Nellin tekemän laukun. Vaude! Hieno kierrätyslaukku se oli. Oisikohan jostain äidin vanhan nahkavaatteen kankaasta? Kierrätysmessuilta ehkä myöhemmin vielä kuvia (huom: ehkä).

Vilan farkkuleggarit pääsi taas päälle. Sopivat hyvin tyyliltän teeppariin.

Hyvää yötä ja kivaa viikonloppua! -A

Mitä te muuten teette vappuna?

11 kommenttia:

martta/taru/iiris kirjoitti...

Tosi hieno paita! Mullakin on suunnitteilla hankkia painantatarvikkeet, niin vois painaa just tollasiin valkosiin lörtsy-teeppareihin vaikka mitä kivaa! Sun blogi vaikuttaa muuten tosi kivalta, varsinki toi kasettitausta on aivan mahtava!

iiris

martta/taru/iiris kirjoitti...

hei oikeesti, miten en oo ikinä nähnyt sun blogia vaikka oot tehnyt sitä jo kauan ja se on näin kiva! laitan suosikkeihin heti. ja kuten iiris tossa jo sanoikin, pita on tosi mahtava.

-martta

Arrie kirjoitti...

oih, toi paita on hieno! :---)

Anni kirjoitti...

Kiitti paaljon kaikki kolme! :)

tracy kirjoitti...

aawh, thank you! :]

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ansu,
kasettitausta on kivan näköinen.
Muutahan mä en saa kommentoida...
mam

Angel.Pearls kirjoitti...

Pretty style on your t-shirt and the "header" of your blog! Have a nice week!//Eva

Anni kirjoitti...

tracy: :)

äiti: hehe, saat sä kommentoida, mutta arvelin vaan että kiharajutusta tulee paljon sanottavaa sulta. Älä loukkaannu mama :)

Angel.Pearls: thanks! :)

Eliiz kirjoitti...

Ihan mahtava paita! :) Vitsi jos vinyyli- tai cd-levyjäkin sais jotenkin painettua, mutta niissä ei taitaisi näkyä muuta kuin muoto.. hmm.

Oot söpis! :) Oli kiva nähdä pe ja vielä kivempaa on viettää kohta viikonloppua yhdessä!

Eliiz kirjoitti...

Ai niin ja se unohdin tietysti sanoa, että uusi ulkomuoto blogissa on MAHTAVA! I like!

Anni kirjoitti...

Eliiz: Tosi kivaa kun pian nähdään! Ehkä me voitais kokeilla painaa vaikka jotain teeppareille? Täytyisi vain shopata jotain kangasvärejä ja muuta tarvikkeita. Niin ja voisimme myös valokuvata yhdessä <3.

Kiva että pidät kasettiteepparista ja ulkoasustakin :)