8. huhtikuuta 2009

TULIAISNÄPISTELIJÄ

Äiti toi isälleni - joka muuten on myös valokuvausfriikki - tällaisen vallan ihanan valokuvamobilen Amerikasta tullaseksi. Kateellisuudesta vihreänä menin pyytämään isältä kiiiltisti että "saisinko tuon ihanuuden huoneeseeni omaan käyttööni, pliide?" (elikä hiukkasen hienostuneempi versio tästä: "mä haluun ton isi!!!"). Hän olisi kuitenkin purkanut tuon kyseisen ihanuuden kappaleiksi ja ottanut itselleen ainoastaan "hauenleuat", elikä nuo pienet nipsukat joilla kuvat ovat kiinni, ja käyttää niitä johonkin muuhun. Täytyy kai hankkia isälle sitten erikseen niitä hauenleukoja kun otin tämän itselleni.

Mobilesta on tosi kiva ottaa kuvia kun kuvat liikkuvat ja muuttavat asentoa koko ajan. Sehän on vähän niin kuin jatkuvasti asentoa vaihtavia ihmismalleja valokuvaisi. Olen ihan ihastunut mobileen, ja sen myötä innostuin myös sisustamisesta ylipäänsä, ja siirsin kaikki lehteni yhteen isoon koriarkkuun joka on tosi kiva huoneessani. Sisustaminen on kivaa, ja on kivaa muuttaa huoneen ilmettä vähän väliä. Ei aina jaksa samoja maisemia.

Huomenna on vika koulupäivä ennen pääsiäislomaa, ja lopetamme kaiken lisäksi jo yhdeltä. Aloitamme kuitenkin kasilta, ja on kuuden herätys. Voi yökötys. Mutta ei se mitään. Herääminen sujuu nykyään oikeastaan aika helposti.

Huomasitteko muuten uuden blogin kuvauksen tuolla otsikon alla. Hahhah, teki mieli laittaa jotain hiukkasen humoristisempaa. Entinen oli liian asiallinen minun makuuni :). Toivottavasti kaikki ymmärtää sen. Harkitsin myös blogin nimen muuttamista, mutta ei nyt sentään. Tuo on ihan okei, vaikka ei täällä nyt hirveästi ole käsin tehtyä oikeasti. Vielä joskus ennen oli paljon enemmän.

En voi tajuta että olen kirjoittanut tätä blogia niin älyttömön pitkään! Olen ällistynyt, ja samalla niiin ylpeä itsestäni. En olisi koskaan uskonut että jaksaisin. Mutta bloggailuhan on ihanaa! Joillekin se vain yksinkertaisesti sopii. Monet aloittavat, ja lopettavat saman tien.


Lopuksi vaatimaton kuva korusta. Inhoan ottaa korukuvia. Siksi niitä tuleekin aika vähän. Niistä on vaikea ottaa kuvia. Ja vihaan laittaa blogiin kuvia, joista en ollenkaan pidä. Tämänkin pystyin laittaa just ja just. Ei siitä edes näy kunnolla minkälainen kukka on. Olen väännellyt kukan pehmeästä rautalangasta, ja lisännyt kristalleja ja selestiittejä joukkoon. Koru sisältää myös ruusukvatsia, hopeaa, makeanvedenhelmiä ja tasan neljä muovista helmeä.

Nyt pitää hoitaa vielä juttuja ennen kuin menen nukkumaan. Öitä!

-A

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

ihana tuo mobile ! + Onnen pakka mulla on huomenna koulua 8 - 15, mutta kaksi viimeistä tuntia on kyllä kotsaa :)

Anni kirjoitti...

Kiitti :) Voi sua raukkaa. Mä en ees tykkää kotsasta, vaikka onhan se aika lepoa :D