21. huhtikuuta 2009

Uudet kengät + DIY farkkushortsit

DIY -elikä "Do It Yourself"- on nyt niin IN että voi huhhu. Kaikki muotiblogit pursuavat tätä diyttelyä :D. Mutta ei siinä mitään. Kiva että tuunaileminen on muodissa. No, minäkin olen tietenkin sortunut tähän diyttelyyn, ja päätin sitten ykskaks leikata vanhoista farkuistani puolet poikki. Olen suht tyytyväinen lopputulokseen. Ei siis valittamista. Tuunaustarvikkeina olivat sakset ja raastinrauta. Kulutin taskun kohdalle reiän raastinraudalla. Voisi kuluttaa muista paikoista vielä lisää. Mutta kesällä näitä on sitten kiva käyttää missä vaan. Vaikkapa rannalla. Niin, ja varsinkin uusien kenkien kanssa. Ne löytyy tuolta postauksen loppupäästä.

Kesävaatteet on paljon kivempiä kuin talvivaatteet. Juuri nyt ajatus paksuista villatakeista ja ulkotakeista ja pipoista ja lapasista on aika kammottava. Kesäkesäkesä. Edessä on huippukesä!

Näiden sandaalien lisäksi h&m:än paketti toi tullessaan valkoiset ihan perus kangaskengät. Niistä en vaivautunut laittamaan kuvaa. Valitettavasti en saanut sitä villatakkia mitä olin toivonut koska se oli täysin loppuunmyyty. Höh. Mutta muut tulivat, ja kyllä se riittää.
Haleja! -A

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Löysin just sun blogin ja selailin sen läpi :) Täytyy sanoa että ihailen sitä miten aikaansaava olet! Ja tosi hienoja valokuvia. Itekin innostuin joku aika sitten korusuunnittelusta, mutta pitäis ensin mennä johonkin kurssille missä oppii perustekniikoita ennen kun osaa toteuttaa suunnitelmia. Korutaide on siitä kyllä makee juttu kun niitä teoksia voi käyttää ja pitää yllä joka päivä!

Anni kirjoitti...

Totta, teoksia voi kantaa mukanaan joka päivä. Aika kivasti ajateltu jotenkin :). Minä en itse yleensä käytä omatekemiäni koruja, enkä edes oikein tiedä syytä. Ne vain tuntuvat vierailta minulla. Sopivat jotenkin enemmän aikuismaiseen tyyliin. Kiitos mukavasta kommentista! :)