30. huhtikuuta 2009

Nihkeyttä ja kiiltoa

Ihanaa vappua kaikille! Tässä nihkeys- ja kiiltopakkaus :D. Kuullostaapa hassulta. Mulla on siis uusi laukku, jossa on aika ihana ketjuhihna. Se on kiva koska se on kuin koru asussa kun sen vetää olan yli. Se on siis stockalta ja maksoi noin kolmekymppiä.

Kuvasta ei näe laukkua ollenkaan kunnolla, mutta se on semmonen pieni ja söpsäkkä.

Ilmapallo on nihkeän kiiltävä. Ainakin kun sitä kuvaa vähän muokkailee. Tuo kuva yllä on metallisen tehdasmainen ja ällöttävä. Teki mieli saada pallosta mahd. limaisen, metallisen, nihkeän ja kiiltävän näköisen. Osaako kukaan arvata minkä muotoinen ilmapallo tuo on?

Kaikki nihkeys- ja kiiltoajatukset yhdistin heti näihin wetlook leggareihin. Mitä te pidätte tästä huipputrendistä? Itteäni ällöttää kyllä hiukan sellaset leggarit. Eikö ne tunnu jalassakin aika kummallisilta?
Iiihanaa vappua vielä kerran!
-A

4 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Minunkin mielestä wetlook-leggarit näyttävät aika epämukavilta eivätkä niin hirveän hienoilta... Ehkä jos olisi 80-luvun rokkari? :D

Onko se ilmapallo muuten niitä uusia jotka "laulaa" kun niitä taputtaa?

Anni kirjoitti...

Ei, ilmapallo ei ole mikään joka laulaa, valitettavasti :D. En ole sellaisista kuullutkaan. Se on ihan tavallinen iso hymyilevä kukkanen tämä mun :)

Anonyymi kirjoitti...

Karseet leggarit!
mam

Eve kirjoitti...

Mä en kanssa oikein innostu noista wetlookeista, yyh :D