18. huhtikuuta 2009

Kiitos Emilia Tapprest!

Kannattaa käydä katsomassa Kaapelitehtaan näyttely. Se sijaitsee siis siellä kahvilan (hima & sali) lähellä. Siellä on siis eri taidekoulujen päättötöitä. Ihan mielettömiä. Kävin siellä taidekoulun kanssa, ja myöhemmin itse valokuvaamassa. Eniten minua inspiroi sikamagee kokonaisuus heti näyttelyn sisääntulossa. Emilia Tapprest niminen tyttö on siis painanut t-paitoihin omia suunnittelemiaan kuvioita ja kuvia. Eli seinällä oli rekki josta paidat roikkui henkareissa, ja yläpuolella sitten valokuvia hänen ystävistään ja itsestään paidat päällä. Kiitos Emilia inspiksestä!


Jokaisesta päättötyöstä oli myös tehty portfolio. Siis hienosti itse koristeltujen kansien väleissä taiteilija itse kertoo miten projekti eteni ja miten sitä tehtiin yms.

Emilian portfoliossa oli kivasti värejä ja kuvioita. Tämmönen retro-tyyli nappaa muhun.
Kasvoteepparit olivat oikeastaan mun feivoritit. Vinyylitkin oli mageita.
Elikä mullakin on nyt mahdollisuus tehdä päättötyö taidekoulussa. Sellainen olisi kyllä tosi kiva tehdä. Täytyy vaan miettiä tarkkaan mitä haluaa tehdä. Jotain mahd. omaa.
Mukavaa lauantai-iltaa! -A

2 kommenttia:

Emilia Tapprest kirjoitti...

JEES MERCI BOQ!
sunkin kannattaa tehdä (ehdottomasti!) päättötyö, vähän stressaava mut really really fun!
t. Emilia

Anni kirjoitti...

Kiva kun löysit tänne. Kyllä mä sun työstä inspiroituneena teen sen päättötyön. Stressaavaa se varmasti on joo, mutta aion satsata siihen kuitenkin!