11. huhtikuuta 2009

Haukotus

Kello tulee kahtatoista ja olen älyttömän väsynyt. On ollut tämmönen kolmen päivän valvontaputki. Silti rutistan tämän postauksen vielä. Eihän kello ole vielä ihan älyttömän paljon. Voisin syödä vielä jotain yöpalaakin.

Mutta uusi koru on siis syntynyt. Niin kuin arvelinkin, uudet helmet ovat inostaneet. Olen ihastunut vaaleansinisiin selestiitteihin. Luulin jo että koruinnostus lopahti, mutta taas se yllätti. Onhan se ihan inhimillistä että tulee taukoja harrastuksissa. Ei sitä aina jaksa samaa.


Ei tämä kotona löysäily olekaan niin ihanaa kuin ajattelin. Tekisi mieli keksiä huomiseksi jotain ohjelmaa. Voisin ehkä tehdä jotain kivaa. Tavata kavereita vaikka. Ajattelin myös näperrellä koruja jonkin verran. Ja tehdä erään synttärisankarin lahjan ;). Hän täyttää jo huomenna, mutta lähetys tulee vähän jälkikäteen. No, miksi salailla, synttärisankari on siis ihana siskoni! Paljon onnea!

Ihanaa loman jatkoa! -A

4 kommenttia:

Angel.Pearls kirjoitti...

Beautiful!//Eva

Lise kirjoitti...

Ihana tuo uusi korusi! Kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä juhlallisen ja läpinäkyvät kivet keventävät korua mukavasti :)

Anni kirjoitti...

kiitos molemmille! Kuvasta ei korua kunnolla näy, mutta näköjään siitä sai jotain selvää kuitenkin. :)

Eliiz kirjoitti...

Iik! Nyt jännittää jo kovasti!!! :)

<3<3<3