12. huhtikuuta 2009

KIMMELLYSTÄ

Rakastan noita uusia kristalleja jotka välkkyvät kaikissa eri väreissä. Tein niistä aika kivan "viinirypäletertun", joka voisi olla nätti jossain pitkässä aika yksinkertaisessa kaulakorussa. Kimmellyshelmiä kaveriksi se ei kyllä juurikaan kaipaa.Tästä tertusta tuli kuvia yhteensä noin 50 arvelisin. Kuvittelin koko ajan löytäneeni jonkun uuden värikimalluksen jostakin. En saanut sitä kosksaan kuitenkaan vangittua kuvaan, koska se näkyi aina vain tietystä kulmasta katsoen. Kun tarkennuksen vaihtoi manuaalille (elikä ei automaatti), kimallukset muuttuivat palluroiksi.

Tämä on aika saman tapainen kuin edellisen postauksen koru, mutta tummemman sinisillä helmillä. Siinä on kuitenkin sama ketjuidea. Nyt ketju on loppu, ja on pakko tilata lisää vaikka helmiq:sta. Monet muutkin tärkeät materiaalit ovat loppuneet.

Hassua kirjoittaa koruista taas pitkästä aikaa. Arvasin että innostus palaa. Mutta ei se välttämättä pysy kauaa. Ehkä korujen teko tuntuu jo huomenna pelkältä tuskalta. Joskus se ei vaan kerta kaikkiaan onnistu.

Otin tänään paljon muitakin kuvia. Muun muassa erilaisia latokuvia. Tällä kertaa kuvissa on eri lato. Elikä seuraava postaus on "lato no.2".
Mukavaa alkuviikkoa! -A

Ei kommentteja: