19. tammikuuta 2010

2

Menin tänään koulun jälkeen Idan kanssa laittamaan toiset reijät korviin. Nyt niissä on vielä ne korivs mitkä pitää olla kuukauden eka, mutta sit pääsen laittamaan ne pikkuriikkiset "timantit" korviin niin on iso- ja pikkutimantti söpösti.

Photobucket

Huomenna on yhteiskuntaopin testi ja unohdin kirjat kouluun. Ei ole hajuakaan mitä kaikkea siihen tulee, tai en ainakaan tiedä niistä jutuista mitään! Täytyy vaan lukea huomen aamulla koulussa ahkerasti ja Ida lupasi vielä soittaa ja kertoa tärkeimmät jutut. Blaah, just kun päätin panostaa aarg.

Nyt voisin mennä syömään jotain namia. Kiva tors...eikun tiistai-iltaa! :)
-A

Translation: I took an other hole in my ears today. Don't know any other way to explane it :D. There is now just a earrings which I have to keep in about one month, but after that I can put there my small "diamond"-earrings which are cute together with the bigger ones.

I have a history test tomorrow, and I forgot my books in school. I'm so angry on myself. Just have to read a lot in school on the morning. But have a lovely evening now guys!

4 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

aaah kuinka inhottavaa on unohtaa kirjat koululle ku seuraavana päivänä koe :D:D

Sára kirjoitti...

hey, I'd like to know, how it looks in your school :)

Anonyymi kirjoitti...

Etkös lataa kuvat photobucketista? Miten sieltä ladaataan? :--) Apu olisi mahtavaa.. (:

Anni kirjoitti...

ellybo: niin on, se on kamalaa :(

Sára: I'm sorry but I don't put pictures of my school here :D

Anonyymi: lataan. No kun olet tehnyt itsellesi käyttäjätunnuksen etusivulla on sininen painike "upload images & videos" ja sitä painamalla voit valita tietokoneeltasi valokuvan (tai halutessasi netistä, kännykästä yms.) ja se lataa sen sitten automaattisesti ja kuva tulee näkyviin "upload-palstan" alle pienenä versiona. Jos haluat sen eri kokoisena, voit valita koon: paina upload-napin alla sijaitsevaa "more options"-nappia! Se pitää siis tehdä ennen valokuvan lataamista. Jos haluat sen blogiin painat haluamasi pikkukuvan yläpuolella sijaitsevaa nappia "share" josta voit kopioida koodinrimpsun ruudusta ja liittää blogin uuteen tekstiin (html-koodi puolelle! EI "luo"!). Sen voi myös tehdä klikkaamalla blogger-nappulaa joka sijaitsee koodirimpsun yläpuolella photobucketissa. En ole tosin koskaan tehnyt niin. Kun klikkaat tekstin bloggerissa "luo":n puolelle, kuva näkyy normaalisti eikä koodina.
Huh, voi olla että selitykset ovat sekavat mutta koita pärjätä! Ja kysy vaan jos on vielä jotain epäselvää! :)