15. tammikuuta 2010

B&W

Photobucket

Joku ehdotti joskus että kuvaisin mulle tärkeitä esineitä, ja tässä muutama perus tärkeä ja joitain muita kuvia seassa. Mutta noi lompakko, avaimet, kännykkä on ne perustärkeät tietty :)

1. nomination-rannekorua käytän joka päivä. 2. kännykkä, avaimet, lompakko, "hope"-koru, ripilahjasormus ja luokkasormuus on myös joka päivä mukana kaikkialla. 3.wesc-kuulokkeet joka käytössä ainakin joka bussimatka. 4. oon riippuvainen tosta ihanan tuoksusesta käsirasvasta! 5. valokuvakollaasi seinällä. 6. musta kynsilakka ja kisun häntä. Kynsilakka on "must" joissakin asuissa. 7. äidin ristikoru. En oo vielä itse käyttänyt sitä, koska en ole löytänyt sopivaa ketjua. Tykkään siitä paljon, varsinkin nyt kun ristit on muodissa. 8. random lippulappuja muistitaululla. 9. rakas stupido shop-kangaskassi. 10. The Fashion soi kännykässä melko usein nykyään.

En sitten mennytkään tänään kouluun kun aamulla oksetti, ja tuntu ihan kun ois ollu tosi korkea kuume vaikka ei  kyl ollu. Ensin tuli ihan hirveen kuuma. Päässä vaan kiehu, ja sit yhtäkkiä tosi kylmä. Oli pahoinvointia aamulla, ja nyt on jo parempi. Ihme kohtaus. Ja Idalla oli kuulemma saman tapanen eilen illalla. Olikohan poppareissa jotain vikaa? :D

Nomutta mä täällä löhöilen ja luen kirjaa.
Kivaa päivää!
-A

ps. Varasin tänään kampaaja-ajan hair 21:seen. Onko kokemuksia?

Translation: I didn't go to school today. I didn't feel good at all in the morning. But I'm all right now. So now I'm just listening to music and reading a book. Have a lovely day!

3 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

kivoja kuvia:) toi risti on tosi kivannäkönen!

Irina kirjoitti...

häntä<3

Anni kirjoitti...

ellybo: kiitti :))

Irina: haha se on aika söpis <3