17. tammikuuta 2010

SUNDAY

Photobucket

Tänään lukijamäärä ylittyi sadan, ja jee nyt kiitän teitä kaikkia ihania jotka on klikannut itsensä lukijaksi, iiso hali! :)
Tänään olin aamulla valtterilla ja tein vaan kaksi löytöä joista toinen oli ilmainen siskolta joka oli siellä myymässä. Siellä oli jälleen hirveä ryysis ja kuulemma P.S. i love fashion:in bloggaaja myymässä. En edes tunnistanut sitä, koska en ole lukenut kyseistä blogia, mutta sillä oli kuulemma vielä tunti ennen kun itse kävin siellä kunnon herkut pöydässä. Ja mä missasin ne. Yhyy :(. No enköhän mä pärjää, oisin varmaan kuollut jos ois pitänyt herätä vielä tuntia aikasemmin. Mutta vois jatkossa yrittää jaksaa mennä vielä aikasemmin niin ettei kaikki kiva oo ostettu kun mä tuun.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Niin ja sitten kuvailin vähän silmiä ja Lottaa äsken. Se on kivaa :D

Nyt syön lettuja marjoilla namm.. Ihanaa viikkoa kaikille!
-A

ps. huomenna tulee varmasti päivän asua kun nyt kerran se äänestettiin kyselyssä aiheeksi, jota voisi olla enemmän. Ja diy-askartelujuttukin on tulossa ;)

Translation: I was in a flea market today in the morning. I found just two things, and one of them is a shirt which my sister who was selling there gave me and the other one is a black tunic wich I bought. It was very very crowded, and I heard that there was a finnish fashion blogger selling. But her stuff was almost already gone when I was there :(. I heard that she had a lot of nice things on her table. Maybe I should try to get there earlier next time.

And I have more than 100 readers now. I want to thank you all who have clicked yourself to readers of my blogg! A huge hug to you all! Have a nice week!

ps. guess it's coming outfit pics tomorrow because you guys woted it as the nicest topic in the "inquiry" below. And not just because of that of course :D

5 kommenttia:

Mim kirjoitti...

Upeen tarkkoja noi silmäkuvat. (:

Irina kirjoitti...

mä en oo pitkään aikaan jaksanu herätä ja käydä valtterissa, höh

aurora kirjoitti...

ihanat noi b&w kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Hei jaksaisitko opastaa missäpäin se valtteri on? minkä kaupan lähellä, millä kadulla tai miten löytäisin sinne, kun menen helsinkiin ja tiedän kyllä helsingin paikat mutten tota kirppistä! kitti!

Anni kirjoitti...

Mim: kiitti! :))

Irina: haha, se onkin aika vaikeeta päästä aikasin ylös sunnuntaiaamuna :D

aurora: kiittikiitti :)

Anonyymi: ootkohan se sama anonyymi joka kommentoi jo aijemmin asiasta? :D se on siis kävelymatkan päässä pasilan asemasta, en nyt jaksa/osaa selittää mutta löydät ihan varmasti netistä ohjeet! Esim täältä: http://www.kirpputori.com/valtteri_ajo-ohje Vaikka se on aika epäselvä mun mielestä, mut täällä: http://omakaupunki.hs.fi/mesta/140625/Valtteri on paremmat ohjeet! Toivottavasti löydät! :)