8. tammikuuta 2010

LEOPARD

Photobucket

Photobucket

Tänään olin leopardi ja oli muuten aika kiva päivä. Oon paljon pirteempi nyt ku on ollut lomaa, vaikka oon silti ollu väsynyt :D mut silleen henkisesti pirteempi. Vaikka kuvissa näytänki aika ärtysältä.. Asuna oli vilan uusi aleneule kahellakympillä, onlyn farkkuleggarit ja toppi, asoksen sulkakoru + "hope"-rinkula.

Huomenna alkaa taidekoulu jeejee :). Toivottavasti kaikki kivat tyypit ei lopeta, ja toivottavasti sinne tulee uusia kivoja! En tiedä jaksanko tehä sitä päättö työtä tai sitä kun on myös töölön lukion pääsykoetyöt tehtävänä jne. Ei edes oo mitään ideoita. Ei se ees oo päättötyö ku en mä varmaan lopeta kuvista kuitenkaan syksyllä ku se on niin kivaa. Mut ois se silti ihan kiva tehä. Mut siihen pitäis vaa paneutua niin huolella ja olla joku sairaan hyvä idea.. :S

Kun söin äsken keittoa keittiössä mun letti meni vahingossa keittoon ja yäkyäk ällötti. Mut meen suihkuun kuitenkin kohta, tai varmaan vasta aamulla. Ihanaa että on viikonloppu jo. Mutjoo kivaa viikonloppua kaikille! Onko teillä jotain suunnitelmia mitä aiotte tehdä?

Hali!
-A

Translation: It was a nice day today. I have a feeling that I'm on much better mood after the holiday. I'm still tired, but mentally very lively :D. But I look quite sad in those pictures, don't know why. I wore today my new leopard cardigan as you can see in the pictures.

The art school begins again tomorrow, wich is very fun. I'm going to spend three hours there every saturday the whole spring. Love it.

Do you have any plans for weekend?
Hugs!

9 kommenttia:

Irina kirjoitti...

voiku oot söpö ja ihanat vaatteet:) tykkään sun blogista ihan hirveesti

Saana & Kaisa kirjoitti...

Oot äärettömän söpö!

♥Kaisa

Sára kirjoitti...

Lovely cardigan! <3

poona kirjoitti...

Sulla on ihana blogi! (---: JA sulla on ihana tyyli!<3
-Poona

ellybo kirjoitti...

kui pitkä oot, oot ainaki pitkän näkönen näissä!:))

katttrus kirjoitti...

ihan sika kiva asu :-)

aurora kirjoitti...

ihana leoneule! saat ittestäs hyviä asukuvia himassa

Milla kirjoitti...

ihana asu :)

Anni kirjoitti...

Irina: voi kiitti! :)

Saana & Kaisa: hihi, voi kiitos! :))

Sára: thanks! :)

poona: haha kiitti :)

ellybo: oon 172 cm :)

katttrus: kiitti :)

aurora: thanks, tykkään itekin kovasti :) Nojoo joskus ne yllättäen onnistuu.

Milla: kiitti :))