14. tammikuuta 2010

RANDOM

Photobucket

Koska mun elämä on tällä hetkellä aika tylsää, kun ootan koko ajan vaan hiihtolomaa ja kevättä, aattelin mennä leffaan Idan kanssa :D Ehdittiin just ja just Lomaterapia-leffaan joka olikin ainoo vähänkään kiinnostava joka meni sopivaan aikaan. Se oli perjaatteessa aika surkea, mutta ihan kivaa kateltavaa ja tuli hirvee himo päästä jonnekki aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan. Tää talvi on niin masentava.

Kuva on muutaman viikon vanha, eikä oo mitään aihetta sen ottamiseen. Lotta vaan istu mun sylissä ja pyöri mun ympärillä halittavana.

Mutta nyt nukkumaan, vaikka ois yhet läksyt viel tekemättä mutta en ehi nyt enään tehä ja teen sitten aamulla bussissa. Halihali ja kauniita unia! :)

-A

Translation: I was in cinema today and watched a movie, which actually sucked. But it was quite nice to look at it anyway. Sorry for my short translations, but really don't have time to translate everything. Have to go to sleep now. Hugs and sweet dreams! :)

6 kommenttia:

Sára kirjoitti...

Such a great photos! :)

Tuuli kirjoitti...

Kiva postaus :) Kannattaaks se Lomaterapia mennä kattoo vai ei? Ku oon miettiny et menisin mut en tiiä sit jos se on nii surkee..

Anni kirjoitti...

Sára: thank you! :)

Tuuli: kiitti :) ei kannata, kyllä sieltä tulee parempiakin, mutta eilen ei vaan jostan syystä tullu paljon mitään hyviä.

sara kirjoitti...

kiva postaus! ihanaa ku säki ootat hiihtolomaa mäki ootan ihan niin innolla!

Irina kirjoitti...

söpö kuva:) ää mäki haluun kisun!

Anni kirjoitti...

sara: kiitti! Juu en malta oikeesti odottaa :)

Irina: kiitti :) Kisut on ihania <3