21. tammikuuta 2010

LUVLUVLUV

Photobucket

Äiti osti mulle Vampire Weekendsin uuden cd:n! Kuuntelin sitä aamulla kun heräsin, ja vaikutti tosi lupaavalta. Biisit on soinut koko päivän päässä.

Photobucket

Sitten päivän asu, joka ei edes ole päivän asu. Tarkoituksena oli näyttää musta kirppistunika, kun teillä on nyt ollut niin kova halu saada päivän asuja, mutta eihän se edes näy kuvassa! Musta vaan hukkuu muuhun mustaan. Mutta joka tapauksessa siinä on sellaset jättimäiset "käsiaukot" jotka ulottuu tyyliin napaan asti. Mun farkut muuten näyttää pelottavan sinisiltä kuvassa :O. Oikeesti ne on semmoset perussiniset.

Oli taas tosi kiva päivä. Kävin kampaajalla koulun jälkeen joka oli hiukkasen pettymys kun se leikkas vaan pari milliä vaikka sano leikkaavansa kolme senttiä. Se laitto myös ihan hirveesti jotain töhnää mun hiuksiin niin että ne on ihan rasvaset ja likaset nyt. Yäk. Enkä edes ehdi pestä huomiseksi. Huomenna siis nuttura päähän.
-A

Translation: Mom bought me Vampire Weekends new cd! I listened to it in the morning, and it sounded very good. I sang the songs all thay in school. And then the outfit. It isn't even today's outfit. I just wanted to show the tunic from the flea market but you can't see it anyway from the pic så good :D. My jeans looks scary blue in the pic!

It was a nice day, again. I went to a hairdresser after school. It was a dissapointment, because she cut just a few mm instead of 3 cm! So my hair isn't so different actually. Have to go to sleep already, good night!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vampire weekend on ihana! Ja mäkin luultavasti hankin ton cd:n jossain vaiheessa. Toi neule muuten sopii hyvin sulle, sun hiuksiin yms. :)

Cookies kirjoitti...

Yeah, it was for Grazia magazine, the french one. It was really cool, I'm so hurry to see the result :D

Love your leopard "sweat" <3

Anni kirjoitti...

Anonyymi: niin on!! voi kiitos! :)

Cookies: cool! Hope I will see the result in your blog ;). Thanks! :)

Anonyymi kirjoitti...

ooot ihan tuon tytön näköinen mikä on tuossa kannessa :O