28. tammikuuta 2010

PIPI

Photobucket

Huh. Oon kipee, ja ois kauheesti tekemistä.. Oon saanut aikaseksi vaikka mitä tällä viikolla, ja oon aika kuitti. Oon selvitellyt ja edennyt vähän mopokortin hankkimisessa, käynnyt mallitoimisto paparazzissa taas kerran, lukenut joka bussimatka äikänkirja joka pitää olla kohta luettu, mennyt hetken mielijohteesta mukaan kirjoittamaan koululehteä, käynyt lärkanin "avoimet ovet"-päivillä ja käynyt svenskanissa kattomassa "Play me":n. Kipeenä kaikki tuntuu kauheelta. Luulen että jään huomenna kotiin, koska mulla ei oo paljoo ääntä jäljellä. Niin ja onhan mulla se saksankoekin huomenna, johon en oo todellakaan ehtinyt lukea ollenkaan! Tänäinen sää ei myöskään ollut kovin ihastuttava..

Tänään päätin oikeesti toteuttaa uudenvuodenlupauksen liikkua enemmän tänä vuonna, ja päätin myös, että aion lukea tuleviin kokeisiin tosi hyvin, ja saada oikeesti hyvät arvosanat kaikista! Nyt pitää tsempata kun se todistus joka tulee nyt ennen hiihtolomaa on se jolla pyritään lukioon. Mut ihan ensiksi yritän parantua teen ja kaakaon voimin!

Ja ei valokuviakaan ole tullut otettua melkein koko viikkoon, joten kuva weheartit:ista.

Koittakaa pysyä terveinä, ja pukeutukaa lämpimästi toisin kuin minä.
-A

Translation: It's so much to do, and I've done so much this week. I'm ill and tired. Think I have to stay home tomorrow. Hope hot chocolate and tee will make me feel better!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmmm et siis tainnut päästä paparazziin? :/

Emm kirjoitti...

Hei raksu <3 Nyt pysyt lämpimänä ja juot lämmintä peiton alla. On ehkä fiksumpaa jäädä kotiin huomenna. Oli ihanaa nähdä tänään!

sefja. kirjoitti...

millainen oli play me? ollaan menossa katsomaan sitä koulun kanssa :D
koita parantua pian ! :(

Anni kirjoitti...

Anonyymi: ai miten sä niin päättelit? :o Ei se niin ole, onneksi :)

Emm: Joo näin teen! Niin oli :)

sefja: oli musta tosi hyvä! Varsinkin tanssiat oli tosi taitavia! Juu koitan :)

Anonyymi kirjoitti...

koita parantuu! (: mut hei ku sulla oli se yks video postaus mis piirsit nii miten sait lisättyy siihen musiikin? (: