16. tammikuuta 2010

THE GOOD SIDES OF WINTER

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Talven hyviä puolia on se, että on niin kaunista kun on lunta. Huonoja puolia on kylmyys ja pimeys (varsinkin jos ei oo lunta). En ole varmaan ainoa näillä mielipiteillä. Kuvat eiliseltä pipipäivältä kun jaksoin mennä ulos vähän kuvailemaan ja viemään roskat. Vietin lähes koko päivän musaa kuunnellen. Sillon on parempi fiilis. Kohta tulee loskaa, ja lumi sulaa kokonaan. Se on mälsää, vaikka pakkohan sen on joskus sulaa, muuten ei tule kevättä ollenkaan ;) Vaikka varmaan tulee vielä takatalvikin.

Tänään oli taidekoulua, joka oli superkivaa, ja sen jälkeen menin siskon ja sen poikkiksen kanssa ostamaan mulle joululahjalenkkarit sisäurheilukäytöön. Ne on tosi kivat. Mutjoo nyt meen vähän piirtelee ja ehkä lukemaan. Mukavaa lauantai-iltaa!

-A

Translation: There is so much awful things in winter like darkness (at least without snow) and coldness. But snow makes the trees and everything so beautiful, that I can say that I really like winter after all. Here is pictures from yesterday when I went out and photographed. I spent almost the whole day listening to music. I have a much better feeling with music :)

I was in art school today, which was very nice. After that I went with my sister and her boyfriend to a sport shop, and my sister bought me a pair of shoes as a late Christmas present. I really like them. Think I could go and draw something and maybe read on a book. Have a nice Saturday evening!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat talvikuvat! :)

Em kirjoitti...

Ihanaa että löytyi ne kengät ja vitsit ne tuolit mitkä ostettiin on hyvät!!! Ne sopii kuin nenä päähän :D

Anni kirjoitti...

Anonyymi: kiitti! :)

Em: Niin on, ne on kyllä tosi hyvät! Jeee hyvä! Oot varmaan koonnut niitä koko yön :D

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi kännykkäs Nokian 5800 XpessMusic? :-) Ainaki näyttää sille, ku mul on se. :-D

Eliiz kirjoitti...

"Ne on tosi kivat." Ai sisko ja poikkis vai ne kengät? :D

Ja ne tuolit on muuten mahtavat! Kiva kun kävit, oli mahtavaa nähdä! <3

Anni kirjoitti...

Jessica: on se :)

Eliiz: haha :D kaikki, mut tarkotin kyllä kenkiä xD.
Joo ne varmaan sopi sinne tosi hyvin! Juu oli kiva nähä, meijän pitäis joku päivä nähä kunnolla! <3Vaik ei varmaan ehitä ennen teijän lontoonmatkaa :)

Eliiz kirjoitti...

Ei taida ehtii ku lähetään jo huomenna. Mut joo pitää nähdä kunnolla!! <3