23. tammikuuta 2010

TOP 3

Tässä mun kolme lemppariblogia. Niitä on vaikka kuinka monta lisää, mutta nää on ne toptop feivoritit!

Photobucket

Luen aika paljon ruotsalaisia blogeja, oikeestaan eniten. Ja Floran blogi on kaikista parhain. Flora päivittää usein, ja se vaikuttaa ihanalta tytöltä. Sillä on kiva tyyli ja ihania kuvia. Sen blogiin kurkkaan joka päivä.

Photobucket

Lisan blogi on jäänyt vähän varjoon Floran blogin takia. Lisa ei päivittele usein, joka pikkasen ärsyttää joskus jos se ei ole päivittänyt pitkään aikaan. Mutta kun se päivittää, on ihanaa lukea sen tekstit, ja etenkin nähdä ne mielettömän upeat kuvat!

Photobucket

Blogi täynnä mielettömän ihania kuvia. Inspiraatiopommi suoraan sanoen. Tytössä on jotain niin ihanan  suloista, ja sen vaatteet ja vaateyhdistelmät ovat mielettömiä! Teksti on ranskaa, mutta kuvat ovat ihanaa katseltavaa.

Niin kuin jo sainoin, on vielä paaaaljon muita lemppareita. En edes jaksa luetella. Muhun siis nappaa persoonallisuus ja hyvälaatuiset kuvat. Usein päivittely ei edes ole niin hirmu tärkeätä mulle jos postaukset on hyviä, joita jaksaa odottaa vaikka vähän pidemmänkin aikaa. Mitkä on teidän mielestänne ominaisuuksia jotka tekee blogista hyvän?

-A

Translation: My 3 favourite blogs. Flora's blog (in the first pic) is the best blog I know. I check it every day, because she writes several times in a day. Her style and pictures are lovely. The blog in the second pic, Lisa's blog, is filled of amazing pictures. She's an adorable girl, with lovely clothes. But she doesn't update that often, which is sad. I've not read her blogg in a while because of that. The cherry blossom girl, is a girl from Paris (I guess..). Her style is something very special, so cute in some way. The pictures are fantastic. I don't check her blog that often, but when I open it, is it filled with new lovely pictures.

I have of course other favourites too, but I don't have time to put them all in here :D. The two most important things in a blog for me is personality and pictures with good quality. It isn't actually the main thing that it is updated all the time, if the texts are so good that you can wait for them in a few days. What do you think that makes a blog good?

5 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

Musta kans sil ei ole väliä kuin usein postaa, enemmän sillä on ideaa että postauksessa on järkeä, asiaa ja että se on selkee. Kuvat on kans blogissa tosi tärkee juttu. Ja monipuolinen postailu, ettei pelkästään pelkkiä päivänasuja ja ostoksia :)

katrina kirjoitti...

oh thanks for sharing! I'll defienetly check these out!
And sorry i haven't stopped by a while, i looove that pic under, and vampire weekend!
++++

Elina kirjoitti...

Mä rakastan The Cherry Blossom Girliä, ollut mun suosikkiblogi tosi kauan :)

Flora kirjoitti...

Mitä hauskaa oli liittyvät blogiin. Olen niin äärettömän iloinen siitä, että pidät siitä! kiitos kiitos kiitos!
(Google-käännös)

Anni kirjoitti...

ellybo: joo eli aika samoilla linjoilla mennään :D

katrina: :D you're welcome! Haha, t's okey and thank you!! :)

Elina: joo se on kyllä ihana :)

Flora: hahaha, kan faktist svenska också :D. Men ja, du e bäst Flora! :)