13. helmikuuta 2010

BIRTHDAY

Photobucket

Synttärisankari!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Helouhelou! Voi apua miten kuvien siirtäminen kestää. Nyt on kaikki kuvat siirretty. Hiihtopäivältä ja syndeiltä yms. Pikkasen on tietsikka pullollaan kuvia...

Danielan syndet oli superkivat! Käytiin keilailemassa, syömässä, leffassa ja sitten Dankulla yötä. Se oli se ystävänpäiväleffa kaikilla huippunäyttelijöillä. Oli kyllä sairaan hauska. Muistutti vähän "Love actually", eli "Rakkautta vain" leffaa. Siitä tuli ihana fiilis. Illalla meni jutut aika pitkiksi, ihanaa oli :) Onnea vielä Dankkuliini! <3

Piti mennä serkullekin yöksi tänään, mutta en sitten meen kuitenkin vasta ens viikolla kun nyt oli niin paljon tekemistä kotona. Nyt meen kattoo jotain kauhuleffaa mitä isä kattoo ja kirjottaa kirja-arvostelua. Sleep well!

Translation: Omg, it takes so long time to move pics to the computer. It took manymany hours. But I'm ready now, finally.

Daniela's birthday was great! We was bowling, ate Chinese food, watched a movie and then sleeped over at Daniela. The movie was very good, and food was delicious! We talked kinda long in the evening, it was veryvery nice :)

I could go and watch at a horror movie with dad and maybe do some school works Sleep well!

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

mulla oli synttärit eilen ja olin keilaamas :-D

Anni kirjoitti...

Henna: hahhaa :D hauska sattuma