20. helmikuuta 2010

PACKING & A BACKBONE

Tänään oon vähän pakkaillut Berliiniin. Se on supervaikeaa päättää mitä otan ja mitä en ota, mutta en saa ottaa liikaakaan, koska sillon ei mahdu shoppailut paluumatkalla mukaan ;).

Photobucket

Photobucket

Oon hukuttanut mun yhen lempisormuksen.. :( Se oli se musta/hopeinen ovaalin muotoinen. Hitsi harmittaa kun haluaisin sen Berliiniin mukaan. Varmaan se vielä jostain löytyy joskus. Toivottavasti Berliinissä on hyvä sormustarjonta! :D

Photobucket

Photobucket

Tein taidekoulussa joskus ennen joulua ton selkärangan pätkän. Annoin sen isälle joululahjaksi, ja nyt vähän lainasin sitä ja kokeilin miten korut ja sormukset sopis siihen roikkumaan :D. Sormukset ei ihan mahtunut noista "luista" läpi kunnolla. Höh :(. Jos e olisi mahtunut, oisin varmaan ominut ton..

Nyt isä asentaa mulle toisen extrakovalevyn niin että kuvat pysyvät hyvässä tallessa. On kait pikkasen riskikästä pitää niitä kaikkia vain yhdellä kovalevyllä..

-A

Translation: I've packed a little today for the Berlin trip. It's quite difficult to choose what I should take with me, and what I should leave home. I can't take that much because then there isn't place for the new stuff in the bag when it's time to go home ;).

I've lost one of my favourite rings. It's the black/silver ring with a oval "stone". I would like to take it to Berlin.. :( But I'm sure I will find it somewhere from this chaos in my room. Hope there are many nice rings in Berlin!

I made that peace of a backbone in the art school before Christmas. I gave it to my dad as Christmas present, but I just had to see if it works as a jewellery stand :D. The "bones" where just too big for the rings, but I think it's otherwise quite funny..

9 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

Vähän makee toi selkärankajuttu:O ja vitsi mäki haluisin berliiniin!!:))

mariska kirjoitti...

lovely studded bracelet..
:D
xoxo

www.greatmariska.blogspot.com

Anni kirjoitti...

ellybo: haha :D

mariska: thanks :)

Irina kirjoitti...

mistä noi sun kuvissa näkyvät harmaat farkut on? etin just tollasia:)

Em- kirjoitti...

kiva blogi,jään lueskelemaan :)
Mikä kamera sulla on? Oon saamassa kameraa,ja olen jo aika päättänyt minkä haluan. Etsiskelen muitakin vaihto ehtoja,koska saan sen vasta rippilahjaksi. Onko toi kamera mikä sulla on mielestäsi hyvä,että suositteletko? Vai oisiko joku muu,mitä suosittelisit?

Birgit kirjoitti...

Oh love your blog! It's so cute, the photographs look so great and you've an amazing style:0
xxxx

towmonna kirjoitti...

Your blog is amazing..at first I thought what a shame she doesn't write in enghlish but then I noticed the translation-great idea and loving the pictures
keep up xoxo
m.

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi ihanat leggarit/farkut on? :) aivan ihanat! tai toi niittivyö?

Anni kirjoitti...

Irina: ne on aika kauan sitten onlysta ostettu. Niitä ei varmaan enää ole siellää.. :/

Em-: jee kiva :-)

Mulla on 450D. Se on tosi hyvä kyllä. Oon ollut hirmu tyytyväinen! En vaan tiedä myydäänkö näitä enään kun on tullut niin paljon uudempia malleja (mm. 500D, 550D ja 1000D).

Birgit: thanks, it's very nice to hear!!

towmonna: thank you! It's nice to know that I don't write the translations for no reason.

Anonyymi: onlysta on leggarit, niitä ei kyllä saa enää. Oon itse tuunaillut niittivyön :-).