7. helmikuuta 2010

PEOPLE

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En osaa päättää menenkö Anna Puun keikan jälkeen siskon luokse yöksi vai en. Huomenna on koe, ja luultavasti pystyisin harjoittelemaan paremmin kotona illalla kun siskon luona. Mutta se ois kuitenkin aika houkutteleva ajatus.. Aamulla joutuisin herätä puol tuntia aikasemmin kun normaalisti. Äää en osaa päättää.

Perjantaina olin piirtelytuulella ja tein vähän jotain tämmöstä. Eka on Ashley Ohlsen tai Mary-Kate Ohlsen. En erota niitä kahta. Oon ottanut vaan vähän mallia siitä kuvasta, enkä pyrkinyt täydelliseen samannäköisyyteen. Toisessa piirrustuksessa oon kans vaan saanut ítse valokuvasta idean, enkä sen tarkemmin kattonut valokuvaa että siinä ei oo myöskään tarkoitus tehdä ihan kopiota valokuvasta.

Kivaa sunnuntaita!
-A

Translation: I got inspiration to draw on friday. Te first is Ashley Ohlsen or Mary-Kate Ohlsen. I can't tell them from each other. I didn't try to draw exactly how it looks like in the photograph, I was just inspired of her beautiful face. I didn't try to copy the second photograph either, I just got the idea from it. I like the beret and the glasses.
Have a nice sunday!

9 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

Ihania noi piirrustukset! Toi eka varsinki, noi silmät on just niin mary-katen/ashleyn!:)

maja kirjoitti...

Haa oon ihan varma että näin sut eilen helsingissä, anna puun keikan jälkeen seisoskelemassa jonkun kanssa siinä finlandiatalon jälkeen. En tiedä olitko se sinä, mutta aivan sinun näköisesi kuitenkin. :D

cutiepie kirjoitti...

hienoja on!!!ps......voisitko joskus selittää,että miten ton blogin ulkoasun saa tollaseks että nuo reunat on eriväriset ja keskusta valkoinen????olis kiva jos jaksaisit!

Signe kirjoitti...

It looks beautiful! Very beautiful.. Nice blog!
xoxo,
http://www.intheliteralsenseoftheword.blogspot.com/

Anni kirjoitti...

ellybo: kiitti! :)

maja: juu varmasti näit mut :D siellä mä seisoin ja oottelin kyytiä varmaan :)

cutiepie: kiitos! :)) Aa joo voisin mä joskus kun on kunnolla aikaa perehtyä niihin itekin, kun en ihan muista enää miten ne meni :)

Signe: oh thank you so much! :)

Anonyymi kirjoitti...

se on olsen : DD

Anni kirjoitti...

Anonyymi: aa oke kiitti! :D

sofia carvalho kirjoitti...

OMG Vanessa! I love her!
I love your blog too :)

Anni kirjoitti...

Sofia carvalho: Vanessa? Isn't it one of the "Olsen"-sisters?
Oh, that's nice to hear!