6. helmikuuta 2010

THREE

Photobucket
PhotobucketTänään olin ratsastamassa ja sen jälkeen taidekoulussa. Taidekoulun jälkeen menin siskon kanssa wear housessa pistäytymässä, eikä sitten muuta erikoista. Kotona syötiin kiinalaista take awayta joka oli tosi namia. Sain siskolta Lontoon tuliaiseksi pepe jeansin superihanat leggingsit! Niissä on ihana kuvio, ja tykkäilen hiiirmu paljon. Thanks sis! :)

Wear housesta tarttui mukaan just semmonen semijuhlava paita mitä tarvitsin ja jota oon ettinyt jo tovin. Toi plus farkut on hyvä ratkasu monesti kun pitää olla vähän jotain juhlallisempaa päällä kun perusvaatteet. Toi on siis ihan paita eikä mekko tai tunika.

Aamulla tiesin että asuni kaipaa mustaa niitti vyötä, ja rupesin tuunailemaan kapeasta käyttämättömästä nahkavyöstäni  niittivyötä. Harmillisesti tajusin että äidin kummitytön mulle antamista niittivöistä on lähes mahdotonta saada irti niitit ja varsinkin saada ne vielä kiinnitettyä muualle. Voi hitsi, pitäis kai vaan yrittää keksiä joku keino. Kun tossa mun niittivyön niiteissä on semmoset piikit jotka on helppo laittaa reijistä läpi.


Photobucket

Että semmosta, nyt meen nukkumaan niin että jaksan tehä paljon kouluhommia huomenna ennen Anna Puun konserttia! Blaah odotan jo oikein innolla kokeisiin lukua. See ya!
-A

Translation: I rode horses today in the morning, and then I went to art school. After art school I met my sister and we went to "wear house", which is an outlet store. I found the black top in the second pic, which is perfect when you have to be a bit more festive. Then my sister gave me a present which she bought from London a few weeks ago. It was Pepe Jean's grey leggings with geometric figures. They are adorable! Thanks sis! :)

I understood in the morning that I need a thin stud belt in my outfit and started to make one. I took my old black belt which I've never used and started to put studs on it. It's very nice, and it was perfect in the outfit. Although the outfit wasn't that succeded anyway.

I'll go to sleep now, have to read a lot to exams and do school work tomorrow before the concert. Good night!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tietsä koska se weekday avaakaan helsingissä?:D

Mim kirjoitti...

Ihana toi paita! Tsemppiä kokeisiin, mullapas ei olekaan niitä ollenkaan ens viikolla (=

Anni kirjoitti...

Anonyymi: en tiedä tarkemmin kun että keväällä.. :/

Mim: kiitos! :)) vooih oon kade :D

C kirjoitti...

warehouse ruoholahdessa? (: Ihanat noi uudet leggarit ! <3 Tsemppii kokeisiin (:

Anni kirjoitti...

c: joo se just :) kiitti! :D