23. helmikuuta 2010

Hallo!

Meitsi on nyt täällä Berliinissä. Meidän kone tuli Berliniin eilen joskus yhdentoista aikaan. Päivä koostui turistibussiajelusta, shoppailusta, hyvästä ruoasta nauttimisesta ja kuvien räpsimisestä. Jos menen jonnekin vaihto-oppilaaksi joskus, niin varmaan Berliniin. Täällä on niin älyttömästi nähtävää ettei kaikkea ehdi nähdä neljässä päivässä. Alue jossa me asutaan, Prenzlauerberg, on ihanan boheemia ja kivan epäsiistiä aluetta. Graffiteja on ihan kaikkialla ja söpöjä pikkuputiikkeja joka kulmassa. Ooh, oon ihan rakastunut tähän kaupunkiin! Tänään me ollaan koluttu läpi kaikki ihanat kapuat meidän hotellin lähellä. Ollaan shoppailtu ihan kiitettävästi, ja oon aika yllättynyt siitä että kaikki ostokset oli ostoslistalla. Eihän täältä halua koskaan lähteä kotiin...

-A

Translation: Berlin is fantastic. We came yesterday about 11 o´clock. We shopped, took pictures, looked at attractions and ate good food. I have to visit Berlin again sometime in the future! There is so much to see. The area where we live, Prenzlauerberg, is a lovely bohemian area. It´s unclean in a good way, just so cool. There are graffitis everywhere and so many cute small shops. We looked throught all the nice shops near our hotell today. We shopped lovely clothes, and I´m surprised that they were all on my shopping list. This is just too perfect...

7 kommenttia:

Irina kirjoitti...

Oi kuulostaa niin kivalta:) mäki oon kesällä (toivottavasti) menossa siskon kanssa Berliiniin! Mun sisko ja veli on molemmat ihan rakastunu siihen kaupunkiin ja olen varmaan miäki kesän jälkeen=) pidä kivaa!

sira kirjoitti...

hitto, et oon kateellinen sulle! : (( mäkin haluisin takasi saksaa, kun käytiin siellä 2 vuotta sitten koulun kanssa semmoi vaihto stydeemi. Tulee vaa kovempi ikävä kaikkia niitä ihania ihmisiä siellä!

Paljon kuvia sit ku tuut takasi ;)

tinker_360 kirjoitti...

thats great! im glad you like it there :) i wish i was able to travel around like that :P
<3

Malin kirjoitti...

Moikka anni !
En tiennykkää et sullaki on blogi niin monella on nykyään :) Hieno tää sun blogi. Ite mä kirjottelen ruotsiks omaa blogia käyppä kurkkaamassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei mistä oot ostanu ton peilin mihin saa valonki? vai onko se semmonen? :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei näin sun diy- jutuissa, että olit tehnyt ne sellasseet piece-kengät. missä oli siis niitä merkkejä. voisitko ottaa niistä parempia kuvia, vai onko täällä blogissa jossain jo parempaa kuvaa? =)

Anni kirjoitti...

Irina: voi se oli niin kivaa :-) Hyvää matkaa sulle, voin antaa vinkkejä minne kannattaa mennä ;)

sira: haha :D se on kyllä kaupunki jossa tekee mieli käydä useita kertoja kun on niin älyttömästi nähtävää. Joo kuvia tulee!!

tinker_360: :))

Malin: ai mäkään en tiennyt että sulla on blogi! Heei mähän meen kurkkaa nyt heti :D

Anonyymi: se on äidin vanha, luulen että stockalta.

Anonyymi: no voisin mä ehkä joskus jos muistan. Ne ei oo mitkään hirveen hienot diy luomukset että en usko että niistä on kauheesti hyötyä :D