2. helmikuuta 2010

STARS

Photobucket

Tulin vasta muutama minuutti sitten kotiin töölöstä. Olin siis siellä töölön lukiossa kattelemassa ja vaikutti kyllä kivalta. Ihmiset vaikutti mukavilta eikä oo oikeestaan mitään negatiivista sanottavaa. Sinne siis tai lärkaniin!

Se yhteiskuntaopin koe onkin vasta huomenna! Perjaatteessa hyvä, koska nyt tuli pikkasen lisäaikaa lukea, mutta ärsyttää että eilen oli niin kauhee stressi ja paniikki turhaan. Olin kyllä kirjottanut kalenteriin että se ois tiistaina.. Nojoo hyvä vaan koska tänän selvisi vielä monia juttuja jotka missasin kun olin kipeenä. Eli nyt vielä pari tehtäväpaperia täytettävänä! See ya!
-A

Translation: I visited a school, which may be mine in the future (if I get in). It was very nice. Nice people and pretty nice house too. I liked it kinda much. Have actually anything negative to say. But have to go and read to a test I have tomorrow so see ya!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

asukuvia enemmänn!!

Anonyymi kirjoitti...

asukuvii todellaki enemmän, nykyää sun blogi on täynnä jonku kissannaamoja tai sit yks joku netistä otettu kuva, tää oli niin paras syksyllä, ja on vielki mut ei tälläsii postauksii enää:( !!! <3

Anni kirjoitti...

Kuulkaas rakkaat anonyymit, ymmärrän hyvin toiveenne, mutta luuletteko että tekee mieli ottaa kuvia nassusta kun on kipeä ja punainen nenä, on jäätävän kylmä ulkona, eikä kuvien ottaminen ole pimeällä ihan helppo juttu, ja kun siihen menee ihan sairaasti aina aikaa ja on tuhat koulujuttua hoidettavana kun olin vielä poissakin koulusta. Teidän mielestä ois varmaan ihanaa saada kattella joka päivä jotain superhienoja panostusasupostauksia, mutta mulla ei ole aikaa ottaa kuvia ja käsitellä ne ja tehdä se kaikki homma! Miten hitossa mä voin ottaa asukuvia tuolla ulkona kun on tommonen sää? Mä en vaan voi taikoa ulos mitään kaunista kevätsäätä vaikka kuinka haluisin. Odotan tosi paljon että voin ottaa taas niitä kivoja kuvia joita otin vielä syksyllä ulkona! Otin tänään muutaman asukuvan, ja ne tulee pian postaukseen. Mutta älkää odottako liikoja talvella. Ja jos mun postausten laatu ei nyt miellytä (jonka toki ymmärrän) niin menkää pistäytymään jonkun muun blogissa odotellessanne mun asupostauksia. Valitkaa vaan tosta sivupalkista blogissani :). En ole vihanen, mutta en tykkää siitä että ihmiset joilla ei ole hajuakaan minkälaista bloggaaminen on, ja kuinka paljon aikaa siihen oikeasti menee, jaksaa painostaa uusista ja paremmista postauksista. Nyt pyrin päivittämään joka päivä, vaikka ei olisikaan omia kuvia, koska se on vaan yksinkertaisesti kivaa kirjottaa päivän jutuista yms. Olkaa kärsivällisiä, kyllä se kevät onneksi pian tulee! <3 Mutta tosiaan niin kuin sanoin asupostaus coming soon! :D