9. helmikuuta 2010

TRALLALLAA

Photobucket

EN pidä kättä pään päällä minkään "pose-asennon" takia, vaan koska mulla oli äärimmäisen huono pinni joka löystyi niin että tukka valahti silmille (korvan takana otsis ei näyttänyt kivalta) ja ratkaisuksi viisaana keksin pitää kättä noin :D Haha, oli ihan pakko sanoa se tähän alkuun.

Jeejee sain äikänkokeesta 9 ½ ja enkusta 8 ½. En oo ihan sata prossaa varma tosta enkusta. Se oli kuitenkin 8 jotain. Mutta hyvin on siis mennyt. Huomenna on koulun laskettelupäivä, ja saan valokuvata koko päivän laskettelijoita koululehteen :D. Hahaa hauskaa. Torstaina on biologian koe, ja mä en muka ehtinyt lukea tänään siihen. Tein kaikkea muuta ja luulen että salaa jotenkin huomaamattani lykkäsin sitä vaan koko ajan. Olen mm. selvitellyt bussiaikatauluja lukioon, käynyt lenkillä/kävelyllä ja korjannut ja viimeistellyt yhden koulujutun. Ja nyt mars taas tekemään koulujuttuja!

-A

Translation: I had a bad pin in hair in the pics so it just came on my face and it was very irritating. I had to hold my hand like that all the time. Just had to say it here in the beginning. Otherwise you can believe it's some kind of pose position :D.

Wohoo, I got good results in the English and Swedish test, 8½ and 9½. I'm happy. But there is coming a biology test soon, so guess I have to go and read again.. :( But the other happy news is that we have a skiing day in school tomorrow so it's a short and nice day. But the school works are waiting for me.. Ciao!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat vaatteet:)
Mimmosta laukkua/reppua sä käytät koulussa (ajattelin kysyä tässä postauksessa jos et huomaa sitä tossa aikaisemmassa) ;)

Elina kirjoitti...

Ihanat vaateet ja kuvat :-)

MELISSA Z. kirjoitti...

I've just discovered your blog and I love it!

If you want, check out my blog and leave a comment. Thanks a lot.

www.abitoffashion.com

jamie kirjoitti...

congratulations on the exam results--your English is so good --they should have marked you even higher!!

Anni kirjoitti...

Anonyymissä: kiitti :) huomasin kyllä edellisessä postauksessakin mutta siis tota joka on kuvassa, ja vaihdan aina vähän väliä :D

Elina: kiitos :)

MELISSA Z.: it's nice with new readers, will check your blog! :)

jamie: really? Well thanks! :D