18. helmikuuta 2010

HELLO DUDES

Photobucket

Photobucket

Me tehtiin verikoe, mitattiin pulssi ja joku keuhkojen jotain (?) tänään bilsantunnilla. Mun veriryhmä on 0. Eli voin luovuttaa verta kaikille, mutta vaan ne joilla on sama veriryhmä kuin mulla voi luovuttaa mulle. Parilla meidän luokalta on AB, joka on kai harvinaisin kaikista. Ne ei voi luovuttaa kenellekään, mutta kaikki voi luovuttaa niille. Toinen niistä joilla oli AB pyörtyi sitten joku 20 minuuttia verikokeen jälkeen. Se oli ihan hirveän pelottava tilanne kun kaikki hätääntyi ihan hirveesti. Se poika vaan valahti tuolilta lattialle ja jäi siihen makaamaan. Ope tietty meni sinne paniikissa ravistelemaan sen hereille. Huui se oli pelottavaa.

Mä oon kerran pyörtynyt. Se oli lentokoneessa matkalla Nykistä kotiin. En ollut kun ihan muutaman sekunnin pyörtynyt. Se johtui alhaisesta verensokerista. Nukuin koko lennon ajan, ja kun menin jonottamaan vessaan, tuli tosi oudon veltto ja paha olo. Muistan että nojailin johonkin seinään vessojen vieressä. Siitä eteenpäin en muista muuta kun siskon hätääntyneenä ravistelemassa mua. Joku lääkäri oli kuulemma ottanut musta kiinni kun kaaduin. Mutta ei siinä onneksi käynyt mitenkään pahasti.

Photobucket
Ruutupaita Urban Outfitters, nahkatakki h&m, peurakoru titi madam ja takki esprit.

Tänään teki mieli laitttaa ruutupaita taas, ja pitkästä aikaa nahkatakki. Mulla ei ollut sitä eilen vaikka se oli viime postauksen kuvassa. Omatekemä kaulaliinakin pääsi vähän ulkoilemaan.

Niin ja berliininmatka senkun lähestyy. Nyt siihen on enää kolme päivää! Huui. Vaikeinta pakkaamisessa on kenkien valitseminen. Haluaisin niin paljon käyttää rakkaita converseja, mutta ne on kyllä liian kylmät. Otan mä ne mukaan ainakin. Tuli mieleen että voisi kokeilla reebokkeja kun en ole tooosi pitkään aikaa käyttänyt niitä. Oon oikeestaan ihan unohtanut ne. Ja houkuttais ihan sikana ottaa kevättakki, mutta se ei taida olla järkevää.. :(

Olin muuten taas reipas ja menin lenkille koulun jälkeen vielä valosalla. Oli ihana ilma ja kiva olo :).

Have a veery nice evening!
-A

Translation: We took a blood tests at the biology lesson, and I found out that my blood group is 0. That means that I can give blood to everybody, mut just people with the bood group 0 can give blood to me. There was two who had AB in the class. It's the most unusual blood group. AB can't give blood to anyone, but everyone can give blood to AB. Suddenly a boy fainted in the class. He just fell down from the cheer and layed on the floor. The teacher shook him awake. It was very scary.

And the trip to Berlin is very very soon!! Just three days. The most difficult dessicion in packing is the shoes. I would like to have my dear converses of course, but they are way too cold. But I just remembered my reeboks. I haven't used them in a year. They could be great.. Damn, I hate winter...

Have a nice evening!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei vähän kiva ku te selvititte teidän veriryhmät ! me ei olla eikä tulla selvittämäänkää. ):

kivan näkönen asu !

Christina kirjoitti...

Kivan oloinen asu!

Ja se on kyllä ahdistavaa jos lähellä (oli sitten luokassa tai jossain muualla) joku pyörtyy. Meilläkin joskus jonkun väkivalta-valistuksen aikana yläasteella pyörtyi yksi jos toinenkin, kun näytettiin verta ja ruhjeita screeniltä.

Anni kirjoitti...

Anonyymi: joo, se oli kyl kivaa! Kiitti :)

Christina: kiitti :)) Joo kaikki mene ihan paniikkiin. Ja se oli ihan hirveetä kun se ei herännyt heti, vaan makas siinä lattialla. Huui ihan kamalaa. Aijaa, hassua että niin pienestä pyörtyy monet :O. Tai siis pienestä ja pienestä mutta kuiteskin :D.

GIOVANNA. kirjoitti...

like it :)

Anni kirjoitti...

GIOVANNA: nice to hear :)