11. helmikuuta 2010

BUSY

Oon poikki. Ja ilonen. Ja täynnä odotuksia. Mulla ei ole teillä yhtään mitään kuvia näytettävänä vaikka otin eilen 988 kuvaa koulun hiihtopäivänä. Oli ihan sairaan hauskaa kuvata siellä, ja tuli kai jotain ihan ok hyviä kuvia mutta ei mitään superotoksia. Kuvat vaan ei mahdu mun kovalevylle joka on sitten vähän tylsempää, mutta pitää vaan tyhjentää ja siirtää kuvia toiselle kovalevylle, mutta en uskalla tehdä sitä ilman isän apua.. Juuh oli kiva päivä. Sen jälkeen poikkesin vielä Dankulla ja kotona luin taas ihan hulluna kokeeseen joka oli tänään ja meni aika huonosti. Mutta se oli vika ennen hiihtolomaa, joka on ihan mahtavaa! Huomenna on Dankun synttärit (tai tänään oikee päivä, ONNEA <3) että ei valitettavasti kunnon postausta huomennakaan. Mutta ens viikolla ei ole melkeen mitään koulujuttuja enää, joten kohta mä taas virkistyn bloggailemaan. Ja se mieletön berliininmatka on 10 päivän päästä!! Oujee.

-A

Translation: I'm tired, happy, and filled of expections. I don't have any pics to show you allthought I took 899 pics yesterday on school's skiing day. It was veryvery fun to photograph people skiing the whole day :D. All pics just don't have place on my hard disc... :S. After the school day I went quickly to Daniela. And the whole rest of the day I read to the biology test I had today, which went kinda bad. But it was the last exam before the winter holidays, and it's amazing! I can't think about anything else than the trip to Berlin now!

It's Daniela's birthday tomorrow (the real day was today, CONGRATULATIONS! <3) so there are not coming any text tomorrow. But hope I get some good pics tomorrow, can show them probably on saturday!

2 kommenttia:

Em kirjoitti...

Hei ihana! Kivaa lukea että olet iloinen! Niin mäkin :) vaikka olenkin ollut vähän kipeä. Ensin Jan sai angiinan ja sitten se tietty tarttui muhun. Mut nyt ollaan paranemaan päin. Ostin gossip girl tokan tuotantokauden :) PUSS <3

Anni kirjoitti...

Em: Hihi kiva kuulla et oot ilonen :) Voi eiii parantukaa pian ja voi huhhu oot ihan hassu oikeesti kun tykkäät gossip girlistä :D. Vaik onhan se aika hyvä. Kattelkaa gossip girliä ja koittakaa parantua! PUS <3
p.s. mulla on sun gossip girl edelleen lainassa enkä oo kyllä kattonutkaan vielä läheskään kaikkia. En tiedä tuunko kattomaankaan kun siinä menee niin paljon aikaa. Mutta ehkä voisin tänään. Sano vaan jos tarviit takasin!